neděle 23. října 2011

ATC

ATC = Artist Trading Card. Jsou to kartičky dané velikosti (64 x 89 cm), které se vyměňují mezi scrapařkami.
Ještě před měsícem mě ani nenapadlo, že bych se takové výměny zúčastnila. Minulý týden mi najednou přišlo, že by to mohlo být super :) A tak jsem se do jedné takové výměny přihlásila. Přes víkend se zadařilo a měla jsem čas na scrapování, tak už jich mám 10 hotových. Téma je tentokrát "Zima", což se mi moc líbí a tvořilo se mi dobře. A teď se nebudu moct dočkat kartiček, které mi přijdou. Škoda, že to bude ještě dlouho trvat. Termín je totiž do konce roku. Ale aspoň budu mít dost času na těšení se :)

čtvrtek 6. října 2011

Další keška odlovena

Vzala jsem si dneska doma na hodinu a půl dovolenou :D a vyrazila konečně zas na lov. Bohužel ještě neumím tak dobře ovládat ve svém mobilu GPS, takže jsem zvládla jen jednu kešku. Ale na druhou stranu mám obhlídnutý terén a příště vyrazím doufejme pro další ...aspoň jednu...případně i dvě :)




Pár scrapových věcí mi od posledně taky přibylo, ale nějak jsem si nenašla čas je sem dát. Mimo jiné jsem se pustila do scrapového deníku. Jeho základ je po vzoru smash deníků a velkou inspirací mi byly Baby Journaly od Didi ... Díky! :) Píšu si tam všechno jako kdysi do klasického deníku, ale k tomu si tam lepím i fotky a podle nálady dozdobuju. Takže moc ne :) Ještě chci dořešit vazbu, takže zatím jsou listy volně.
Malá ukázka (omlouvám se za nekvalitní fotky a za jejich malou velikost, ale je to přece jenom soukromá záležitost :)).





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...