středa 29. února 2012

Další přání se Stamping411

Ten blog jsem si opravdu oblíbila. Další sketch je opět skvělý a bylo by škoda ho nevyužít.
V šuplíčku mi už nějakou dobu ležely moc hezké výseky kytiček, které mám díky Aktijce. K tomu moje oblíbené "krucánkové" razítko, moje oblíbená modrá barva a oblíbená nařasená stuha :) Navíc trochu oranžové, ať udělám zas jednou veselé přáníčko :) , "gratulovací" razítko a navrch hezký kamínek. Hotovo.

Čas na chlubení

Manžel uspává a já mám volno :) Kafe, počítač, scrap...pohoda :) A vzpomněla jsem si, že jsem se nepochlubila. Ještě než vyšlo první číslo časopisu Scrapování, byla vyhlášena soutěž o nej vánoční přání. Posílala jsem toto a umístilo se na 3.-4. místě, z čehož jsem měla obrovskou radost :)


V tom stejném čísle tohoto časopisu byla vyhlášena další přáníčková soutěž. Vlastně už jsem o ní psala tady. A tentokrát to pro mě dopadlo ještě o krůček lépe a přáníčko bylo na 2.-3. místě (vyhlášení vítězů a tedy i důkaz je zde :))). Vím, že vítězství není to nejdůležitější :) Ale pro mě je to takový malý důkaz toho, že se přáníčka líbí a to mě těší velice! :)
 
No ale konec chlubení a jdu si dál lepit :)))

úterý 28. února 2012

Projekt 2012 - únor

O scrapovém Projektu 2012 jsem se tady už jednou zmiňovala. V lednu se mi podařilo splnit projekt 1, challenge a diktát. Tento měsíc se mi do stránek opět nijak zvlášť nechtělo a věnovala jsem se radši přáním. Ale končící termíny mě nakoply, a tak se mi včera v noci povedlo dokončit únorovou challenge a před chvílí ještě únorový projekt 2 .
V challenge se měly splnit podmínky černobílá fotka nebo fotka v barvě sépie, něco kovového, kytička, krajka nebo alespoň stužka, barvy hnědá + modrá nebo zelená nebo růžová. U mě to vyhrála moje oblíbená modrá :) Vzorem mi byla stránka Lynn Ghahary.


Projekt 2 byl vlastně sketch podle této předlohy:


Využila jsem svou "zimní sadu" papírů a samolepek, ale výsledek mě netěší tak, jak jsem si představovala. Ovšem už nevím, co s tím... Nevíte? :)


A jestli máte chuť, do Projektu 2012 se můžete klidně kdykoli přidat :)

čtvrtek 23. února 2012

Kovářova kobyla...

Ne že by můj muž byl kůň :) ...Ale měl narozeniny a já plánovala udělat mu přání. Vlastně už loni, ale nedočkal se, ehm. Letos jsem je připravovala opět. Už od ledna jsem hledala na netu nápady a přemýšlela o přání pro chlapa, který chodí do práce, stará se o rodinu, studuje dálkově VŠ a pokud mu zbude nějaký čas, hraje na basu. Takže co dát na přání jiného než basu :) Zrovna se mi velmi hodila   Challenge na Stamping411 , kde se dokonce objevilo i jedno přání s kytarou :) Ale jsem to já, a tak přání nakonec vzniklo honem rychle na poslední chvíli a navíc s adrenalinem díky dětem za zády :)



úterý 21. února 2012

Opožděné Vánoce

Ráno u nás někdo dvakrát zazvonil a za pár minut už jsem rozbalovala balíček. Začlo to tak... Loni na podzim jsem na stránkách www.scrap-eshop.cz/ objevila soutěž na téma Podzim/Halloween 2011. Soutěže já ráda :) A navíc taková lákavá cena - zboží ze scrapového eshopu podle vlastního výběru :) Poslala jsem stránku a zadařilo se. Byla jsem na druhém místě a dnes mi došel balíček s novými scrapovými poklady:


A kdo chce nakouknout,  tady  jsou všechny tři vítězné stránky.

Hezký den! :)

čtvrtek 16. února 2012

Challenge se Stamping411

Při hledání inspirace na přáníčka jsem narazila na Stamping411 . Moc se mi líbil jejich nejnovější sketch (a nejen ten), a tak vzniklo další přáníčko. Myslím, že se tam budu vracet častěji :)

středa 15. února 2012

Mám radost!

Mám velkou radost, protože jsem se zúčastnila soutěže a umístila jsem se v první trojce :) O přáníčku do soutěže, které jsem dělala,  jsem nedávno psala tady na blogu . Přáníček v soutěži bylo nakonec 24 a jsou fakt krásná. O to větší je moje radost z umístění :) Kdo chcete, nakoukněte na ně sem . Stojí to opravdu za to.

pátek 10. února 2012

Dvě motýlková

Na prvním motýlkovém přání jsem s radostí použila krásné motýlkové razítko, na jehož použití už jsem se těšila týdny :) Konečně se dočkalo :) Embosování mám moc ráda. Líbí se mi ten efekt, který vytváří. A hnědá barva je z těch, které u mě vedou. No a oživení bílými perličkami a stuhou a bylo hotovo.




Druhé motýlkové přání vzniklo jako lift v rámci soutěže, kterou vyhlásil nový časopis Scrapování . Lift je vlastně tvoření přáníčka podle předlohy - podle nějakého jiného přáníčka. Není to jeho přesné "okopírování", ale využití nějakých prvků z něj. Nejčastěji asi kompozice. A tak tomu bylo i v případě této soutěže. Dodržet danou kompozici. Ostatní už je na autorovi. Toto je zadané přání určené k "liftnutí":


Modrá je další z mých oblíbených barev, tak proč ji taky nepoužít. Obrázek motýlka už čekal delší dobu na své využití stejně jako motýlkové razítko použité u předchozího přání. Kytičky mi opět velice rád pomohl vyřezat Petřík na Big Shotu :) Nařasená stuha - můj oblíbený prvek, který se mi zde velmi hodil :) Dozdobení kamínky a bílou gelovkou a další přání je na světě.


úterý 7. února 2012

Malý scrapař :)

Petříkovi se moooc líbí Big Shot. No já se mu nedivím, mně totiž taky :) Už několikrát chtěl "točit tou klikou", tak jsem mu dneska udělala radost. Docela mu to šlo, ale brzo ho bolela ruka. Bude muset ještě hodně trénovat :) Naštěstí ho bavilo i všechno to kolem jako prohlížení šablon :), zakládání papírů do nich, poskládání do sendviče a vložení do Big Shotu a po projetí zase osvobozování papíru ze šablony a obdivování kytiček, sluníček a ptáčků :) A já mám aspoň malou zásobu naembosovaných papírů :) Užili jsme si to prostě oba :)

Přání valentýnské

Valentýna neslavíme. No, jednou jsme si cosi koupili, ale už ani nevím, jak k tomu došlo :) A letos jsme se dohodli oslavit opět jen vzájemnou pusou :)
Jenže ...na blogu Aktijčina obchůdku (který mě mimochodem nejvíc připravuje o peníze za úžasný scrap-materiál a scrap-pomůcky :)) ) byla vyhlášena soutěž . A já soutěže miluju! :) A hlavně ty scrapové :) Tak jsem se do přání pustila.
Posledí dobou mě na několika přáních zaujala červeno-hnědo-bílá kombinace. Červená se k Valentýnovi skvěle hodí. Mám moc ráda embosování na přáních....

 

Takže manžel letos bude mít poprvé (aspoň ode mě :)) ) přání k Valentýnovi :)

Přání velikonoční

Velikonoční přání jsem nikdy nedělala, tak jsem nějaké chtěla zkusit. Lovila jsem nějakou inspiraci na netu a našla toto . 



Vajíčka mě nadchla a tak jsem se rozhodla je použít. K tomu veselé velikonoční barvy a přáníčko je na světě.

neděle 5. února 2012

Projekt 365 - 4. a 5. týden

Venku zima, mráz, žádnej sníh...prostě děs. A tak jsme si procházek moc neužili a já jsem fotila hlavně doma. Udělala jsem si dva týdny ve znamení "ostření na oči" a "focení kluků doma" :) No nejde mi to, nejde. Vymlouvám se na nedostatek světla, foťák bez stabilizátoru a moc pohyblivý potomky :)) Ale snažím se. Já na to přijdu :) Ovšem o to víc se těším na focení venku, na sluníčko, procházky...a na jaro!

Tak zas aspoň pár na ukázku.
(Nechci to tu zamořit desítkama fotek Petříka a Honzíka, tak jsem vybrala i z jiných ... i když těch klukovských je za ty dva týdny fakt mnohohnásobně víc :) )






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...