čtvrtek 24. května 2012

Přání kytková :)

Možná to vypadá, že poslední dobou snad ani nescrapuju. Vždyť jsem tak tak zvládla dát na blog seznamy do 30 days of lists, ale jinak to tu umřelo. Ale jen to tak vypadá :) Když už jedu celý květen v těch seznamench, tady je seznam :)))
 - Dodělávám minialbum dokumentující letošní srap-sraz v Lukách.
 - Probírám fotky a plánuju minialbum... mno, to si nechám pro sebe, má to být překvapení ;)
 - Dělala jsem svatební oznámení a pozvání na svatební párty pro sestru (nenechte se zmást, nic scrapového na nich bohužel nebylo).
 - Něco málo přibylo opět v mém "fler-shopu".
 - Tvořila jsem přání s kravičkama "na zakázku" pro kamarádku.
 - Snažím se dohánět 30 days of lists.
Stránku jsem si už delší dobu žádnou neudělala, ale však on přijde zas jejich čas :) Za to bych tu měla opět dva kousky přáníček :) Obě vznikla v rámci článků určených pro blog Aktijky.
První je s chrpou narazítkovanou pomocí Distress Markers a druhé s růžičkou, na kterou můžete najít návod tady.




Díky za návštěvu a krásný slunečný den všem! :)

pondělí 21. května 2012

30 days of lists - den dvaadvacátý až poslední ;)


Dvě třetiny máme za sebou (no, jak kdo :) ...někdo bude dohánět ještě v červnu :))) ). Tady je několik posledních seznamů.

22. Dnes jsem viděla…
Známé nebo zajímavé lidi, zvláštní, anebo i obyčejné věci, něco neobvyklého, něco, co vidíme každý den.... něco doma, venku, cestou do práce, na nákup...

23. Co ráda dělám, přestože to dělám s pocitem viny
Máte taky nějaké své sladké hříchy, radosti s provinilým pocitem nebo něco, za co se stydíte, ale baví vás to? Šup s nimi do seznamu.

24. Seznamy si dělám na …
Na co všechno jde vlastně dělat seznamy? :) Na nákup, dárky, telefonní čísla, nápady na články na blog, nápady na tvoření přáníček, hotových i plánovaných stránek do alba, ... Jsu moc zvědavá na vaše :) I na moje - budu se zas muset zamyslet :)

25. Co bych teď nejraději dělala
...neboli, co dělám nejraději a dělala bych to pořád, pokud bych neměla žádné povinnosti :)

26. Knihy, které bych si ráda přečetla
...tento měsíc, rok...nebo prostě kdykoli... Co si chcete přečíst sami, co chcete přečíst dětem... Co si přečtete,až budete mít čas číst :)))

27. Získané zkušenosti aneb Už vím, že … :)
...žehlička pálí, průvan dokáže rozbít okno, den má jen 24 hodin, není vždycky všechno podle našich představ, jaké telefonní číslo má mamka do práce, spát denně 4 hodiny někomu prostě nestačí, ...
Můžou to být zkušenosti čerstvě nabyté i léty prověřené :) Na první pohled hloupé, ale i ty s těžkým filozofickým základem :) Jasné, nebo překvapivé.

28. Kam bych chtěla na dovolenou
Země, města, místa, kam byste se rádi podívali, kde byste rádi strávili pár dnů, kam vás to táhne.

29. Oblíbená jídla
Mňam...to bude dlouhý seznam :)))

30. Seznam úkolů na dnešek
Co chci / musím / měla bych / můžu udělat zrovna dnes.

31. A jeden bonusový seznam, protože květen má překvapivě 31 dní :) ...Ale ten vymyslím až časem. Chci nějaký originální, neotřepaný...nebo jen vtipný seznam :) ...Nemáte nápad? :)

úterý 15. května 2012

30 days of lists - den patnáctý až jednadvacátý

...a pokračujeme :)

15. Nákupní seznam
Já si napíšu, co mám zrovna na seznamu. Můžete si ale taky napsat seznam dárků, které plánujete koupit, seznam do nějakého konkrétního obchodu, seznam věcí, které chcete koupit na nějaký konkrétní "projekt"...Anebo co vzít to z jiné strany a napsat si, co jste v poslední době koupili?

16. V Brně chci vidět ...
Může to být samozřejmě i jiné město než to, kde žijete. Nemusí to být ani město, ale nějaká oblast. Anebo třeba plány na dovolenou.

17. Nejbližší scrap-plány
Na stránkách 30 days of lists navrhují napsat si seznam slov, která se vám těžko spellují. To se mi ale jaksi nehodí, takže můj seznam bude z úplně jiného soudku :)

18. Na výlet balím ...
Aneb nezbytnosti, které na výletě chcete / musíte mít.

19. Chtěla bych upéct ...
Co chcete upéct / uvařit / vyzkoušet / naučit se? Na co máte chuť? Co máte rádi? Jaký jste získali nový recept? Neboli něco z naší kuchyně :))

20. Lidé v mém životě
V původních seznamech je seznam s názvem "Celebrity crushes". Pomůžete mi někdo s překladem? Tlačenice celebrit? :)) Nevím, co s tím :) ...Mno, to nevadí. Ať jde o cokoli týkající se celebrit, jde to mimo mě. Ale láká mě "seznam lidí kolem mě". S kým jsem se v poslední době viděla nebo měla něco jinýho do činění :)

21. Plány na léto
Dovolená a výlety, povinnosti, příjemné i ty méně příjemné věci, plány skutečné nebo třeba i vysněné....

A ještě otázka na konec :) Jak stíháte? Já jsem silně pozadu. Nějak se mi zrovna v květnu nahromadily důležitější scrap-záležitosti :) Zatím píšu seznamy aspoň na papír a do deníčku vepisuju zpětně. Ale jsem do toho zapálená pořád stejně a už se těším, až se budu kochat vyplněným deníčkem :)
Hodně zdaru všem! :)

pondělí 7. května 2012

30 days of lists - den osmý až čtrnáctý


Nějak to utíká :) A zítra začneme druhý týden seznamů. Já mám v plánu tyto seznamy.

8. V tašce mám…
Mou taškou je teď taška přebalovací :) Už teď se ale těším, až budu jednou psát místo obsahu tašky obsah kabelky :) Myslím, že rozdíl v obsahu bude tak za dva roky hodně velký :) …Vy si můžete napsat i obsah batohu, tašky na notebook nebo třeba obsah kapes :)

9. Oblíbené stránky a blogy
K tomu asi není co dodat :)

10. Seznam přání
Co si chceme pořídit, co se chceme naučit, co chceme zvládnout… Prostě co si přejeme :)

11. Mít čas jen pro sebe, budu…
Na stránkách 30 days od lists mají „Date Night Ideas“ – něco jako nápady na schůzku. Nemyslí tím jen nápady na rande, ale i na schůzku s kamarádkou, s rodiči, s dětmi… Anebo se sebou :) Já mám v plánu napsat si seznam toho, co chci dělat v čase, který mám jen pro sebe :)

12. Týdenní rituály
Děláte něco pravidelně každé pondělí, úterý, středu…? Pravidelné sledování pořadu v televizi, cvičení, kino, …

13. Chci zkusit…
…myšleno zkusit něco sami vyrobit (v angličtině DIY, "Do It Yourself"). Výrobit svíčku, mýdlo, minialbum, přání, ušít sukni, vyrobit poličku, uplést čepici…..

14. Co se mi líbí na ______________
Vyberte si, co (koho) chcete, a napište si seznam toho, co se vám na té věci (činnosti, koníčku, člověku…) líbí  :)

A zítra si užijte příjemný den volna :) 

středa 2. května 2012

30 days of lists - první dva dny za námi :)


Tak kdo se nakonec přidal? Jsem moc zvědavá :) A jak vám jde seznamování? Aha...to slovo má trochu jiný význam, než jsem měla na mysli :))) Takže...jak vám jde psaní seznamů? :)
Já jsem si teda dneska dala :) Musela jsem zapojit i manžela :))) Ale druhý seznam je úspěšně zapsán.
Jak to jde vám? :)

A zítra mě čeká "Těšíme se na...". Tak to už se těším :)




Omlouvám se, že nezveřejním stránky tak, jak jsou - i s texty, ale je to pro mě moc soukromá záležitost :)

Krásný zbytek večera, krásné další dny! :)

úterý 1. května 2012

Letní jarní lift :)

Před týdnem zveřejnila Gabreta na svém blogu článek Víkendový jarní liftík ve třech. Z jarního liftu vznikly 3 krásné stránky - každá z jiného ročního období: jarní, podzimní a zimní. Letní chyběla. A to mě vyprovokovalo :)) k tomu, abych si předlohu (která se mi mimochodem taky moc líbila) liftla a vytvořila tu chybějící letní stránku :) Tady je:


Díky Mary Pats za předlohu a Gabretě, Haňuli a Mirče za inspiraci :)
Krásný den všem!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...