neděle 24. června 2012

Novinky :)

Za prvé: na blogu Hurá papíru je (můj :) ) návod na minialbum z ruliček od toaletního papíru :)



Za druhé: k mé velké radosti se přání na objednávku, o kterých jsem posledně psala, líbila tak, že se neprodala jen dvě, ale rovnou všechna tři :)

Za třetí: během dnešní noci se mi podařilo dokončit čtyři rozdělané a na dokončení dlouho čekající stránky. Fotit teď nemá moc smysl, ale snad se mi podaří brzo nafotit při lepších podmínkách a vložit.

Za čtvrté: Petík s pomocí tatínka vyrobil mašinku do dětské soutěže s Hurá papírem :)


Konec zpráv :)))

čtvrtek 21. června 2012

Přání "na objednávku"

První tři přání "na objednávku" pro maminčiny kolegyně a kolegu jsou konečně hotová. Vlastně to měla být dvě přání, ale chtěla jsem, aby bylo možné si vybrat, a tak jsem udělala rovnou tři. Přání měla být "velká", takže jsem zvolila formát 14x20 cm. Nikdy jsem tak velké přání nedělala, a proto jsem se toho docela bála. Nevěděla jsem, co si počnu s tolika místem :) Vždyť na přáníčkách mě v poslední době baví i to, že jsou menší než stránky do alb. Ale snad se zadařilo a budou se líbit.



 



sobota 9. června 2012

Narozeninová přání

Narozeninová přání pro mou i manželovu maminku byla konečně předána. Zdá se, že udělala radost, a tak se jdu pochlubit i sem :) Mimochodem nedá mi to a musím se pochlubit... Po tom, co má maminka ukázala přání v práci, mám rázem dalších šest "objednávek" na přání na přání :) Moc mě těší, že se tak líbí :)







sobota 2. června 2012

30 days of lists - konec

Konec?
Jak pro koho :) Poslední květnový den je sice za námi, ale mně ještě stále chybí titulní strana, sepsaný poslední seznam a necelá polovina seznamů zapsaných v bloku. Vymyšlené jsou, jen je opsat z papírků do bloku a dozdobit. Bohužel se mi zrovna v květnu sešlo několik nutnějších a zajímavějších věcí, a tak šly seznamy trochu stranou. Nevadí, dokončím je později. Ale už teď se těším, až se časem pustím do dalších seznamů a bločku č.2 :) 
Jestli se vám chce, napište, jak šly seznamy vám, jak jste stíhali/nestíhali, jak vás to bavilo...
Díky všem, kteří se přidali a doufám, že nelitujete :)

Krásnou noc, krásný víkend!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...