středa 28. listopadu 2012

Narozeninové přání pro kamarádku

Mám ráda zajímavé, zvláštní a netradiční tvary přáníček (proč je nepoužívám častěji?? :) ). Toto je navíc velice nenáročné na výrobu.
Přední strana přáníčka se jednoduše přehne na půl a ozdobí. Já jsem k ozdobení použila otisk razítka, které mi půjčila Vertom, a vybarvila jej pomocí Distress Markers, které mi půjčila Aktijka :) Je to vlastně takový "půjčený" obrázek :))) Oběma tímto moc děkuju, protože výsledek se mi mooooc líbí :)
Text přání jsem napsala na kartičku a vlepila dovnitř tak, že se při zavření přáníčka schová právě za obrázek.


Krásný den!

neděle 25. listopadu 2012

Přání podle diktátu

Stránky podle diktátu už jsem dělala. Přáníčko však poprvé.
Diktát vyhlásila Zuzankasasanka v klubu Cardmakingu na Fleru. Mělo být sice zimní, ale mně se diktát po nakreslení moc líbil a v plánu jsem měla zrovna narozeninové přání pro kamarádku (to bych nebyla já, aby to nebylo s měsíčním spožděním), tak jsem diktát využila. Vzniklo tak přání opačné, letní. S kytkami a motýlem :) Po všech těch vločkových a sněhulákových přáních, která jsem v poslední době dělala, to byla příjemná změna :)


pátek 23. listopadu 2012

Pro příznivce Silhouettu :)


Jestli se to k vám ještě nedoneslo, tak vězte, že v souvislosti s Černým pátkem budou všechny obrázky v online obchodu Silhouettu pouze za polovinu ceny. Tato akce začne 23.11.2012 ve 12.00 am EST a skončí 30.11.2012 v 11.59 pm EST. Pokud stejně jako já vždycky tápete, kolik že to tam teď vlastně je, tak se vám bude možná hodit tento odkaz :)




Mimochodem na blogu HuráPapíru je od včerejška další díl seriálu o Silhouettu ...tentokrát o práci s obrázky jiných formátů, než je klasický formát "studio". Snad se bude někomu hodit :)




Krásný víkend!

středa 21. listopadu 2012

Kytková přání

A opět resty z léta.... V té době jsem se učila zacházet s distress inkousty a aplikátorem :) Aplikátor i inkousty mě nadchly. Navíc mě zaujalo, jak zajímavý efekt vznikne ve spojení s pozaďovým razítkem. A tak jsem vše použila na těchto přáních.





Hezkou noc všem!

neděle 18. listopadu 2012

QR kód :)

Všimla jsem si, že už je dost běžné označovat scrapové výrobky razítky typu "Hand mady by ...." a uvést své jméno, tedy jméno toho, kdo výrobek vytvořil. Chvíli jsem nad něčím podobným uvažovala, ale pořád ještě nejsem přesvědčená, že do toho chci jít taky.
Bavila jsem se o tom i s manželem. A on - technický typ - vymyslel něco jiného. Trocha recese prý nezaškodí, a tak mi vygeneroval QR kód. Novinku z technického světa, díky které můžu mít "podepsané" veškeré ručně zhotovené výrobky, které s technikou naopak nemají moc společného.
Jestli takovýto "podpis" začnu někdy využívat, netuším. Ale kód už je připravený, tak mi v tom nic nebrání :)

Pokud se něco o QR kódech chcete dovědět, zajděte třeba sem. Najdete zde i další odkazy, jako například návod na používání QR kódu, QR generátor nebo QR čtečku.
Samozřejmě jsem neodolala a QR čtečku ihned naistalovala do mobilu. Bylo to jednoduché, rychlé, funguje to a snad se mi bude hodit i do budoucna na užitečnější věci, než sledovat, jak se na displeji mobilu ukáže po načtení kódu můj zašifrovaný text :)))

čtvrtek 15. listopadu 2012

Další kraví přání

Další resty z léta... Tentokrát dvě kraví přání pro konkrétní kamarádky, kterým se moje první kraví přání líbilo :) Obě jsou už dávno předaná, tak si je dovolím zveřejnit :)



středa 14. listopadu 2012

Medvídkové mimi-přání a přání s orchideí


Kamarádce ze scrapového fóra se narodila v září holčička. Přání jsem tedy ladila do růžovo-hněda. Medvídek je vybarvený akvarelovými pastelkami a přání dozdobené jemnými půlperličkami a stuhou.


Dalším mým restem je přání, které vzniklo už v červenci. Na žádost bylo s motivem orchideje. Pro změnu zeleno-růžová kombinace :) Vybarvováno opět akvarelovými pastelkami.


pondělí 12. listopadu 2012

Žabí lift z odstřižků :)

V klubu Cardmakingu na Fleru probíhají různé akce. Kromě vytváření přáníček podle sketchů, diktátů a tématických přání jsou to také lifty. Málokdy se stihnu zúčastnit, ale předloha 7. kola liftu se mi natolik zalíbila, že jsem si ji liftla alespoň se zpožděním. Na žabí razítko jsem použila techniku Paper Piecing (návod zde).


středa 7. listopadu 2012

Den otevřených dveří u Aktijky

Je to už skoro měsíc, co proběhl u Aktijky den otevřených dveří u příležitosti zprovoznění nového skladu HuráPapíru :) Psát o něm nebudu, to si můžete přečíst tady a další fotky najdete tady.
Chtěla jsem se tu spíš pochlubit... Kromě nových scrap-pomůcek a scrap-materiálu jsem si totiž ten den odnesla ještě krásné narozeninové přání od Páji a nečekaný dáreček od Avellany.
Ještě jednou moc děkuju za krásná překvapení! :)

Narozeninové přání od Páji

Nečekané překvapení od Avellany

Přeju krásnou noc a krásný den!

pátek 2. listopadu 2012

Halloween pokračuje - tentokrát přáníčko

Jak už jsem posledně psala, halloween neslavíme. A už vůbec neposíláme přáníčka. Ale jde to nezúčastnit se Aktijčiny soutěže? :) Takže přáníčko vzniklo. Mělo být hodně oranžové, tak jsem barvila a barvila na oranžovo. Aby to byla barva hodně sytá, výrazná, použila jsem anilinové barvy. V kombinaci černou navíc oranžová ještě víc vynikla.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...