pondělí 31. prosince 2012

Vánoční přání s Hero arts

Hero arts už má sice nový katalog a nová razítka, ale i ta stará stojí za to :) Moc se mi zalíbilo velké vločkové, a tak jsem si je půjčila u Aktijky (díky moc!) na pár vánočních přání. Embosovala jsem bílým práškem (obě červená přání) a práškem s třpytkami (modré přání). Přáníček vzniklo ve skutečnosti víc, ale nějak jsem v tom předvánočním shonu zapomínala fotit :)




úterý 25. prosince 2012

Hero Arts a nový katalog

V prosinci vyrukavali u Hero Arts s novými razítky. V souvislosti s tím se u Aktijky konala Hero Párty. Rozbalil se balík s dodávkou nových silikonových, cling i gumových razítek na dřevě a někteří si je hned vyzkoušeli.
Taky jsem neodolala :) Tvořilo se ze tří balíčků, které v balíku došly. Byly tam základy přáníček, čtvrtky, inkousty, stuhy, půlperličky....a hlavně razítka na vyzkoušení. No a ukázková přáníčka, která jdou z těchto balíčků vytvořit.

Jedno jsem si vybrala a hned vyzkoušela. Musím říct, že normálně mi vyrobení přáníčka trvá hooodně dlouho. Ale takto podle předlohy, z daného materiálu a vlastně bez přemýšlení mi to šlo opravdu hodně rychle :) Za půl hodiny jsem měla hotovo a s přáníčkem jsem navíc byla moc spokojená.


Potěšena úspěchem jsem se pustila do druhého, ale u toho jsem udělal velkou chybu. Vložila jsem do jeho výroby vlastní invenci, a tak se mi přání nepovedlo...takže ho neuvidíte :))
Razítka mě ale nadchly, a tak určitě jednou nějaká pořídím. Konkrétně zrovna tato dvě se mi opravdu dost zalíbila. Pozaďové by mě asi na první pohled ani moc nezaujalo, ale efekt o málo tmavšího inkoustu na světlejší podklad je skvělý. Jo, to bude jednou moje! :) (A mimochodem inkousty, které jsem vyzkoušela, měly úžasné barvy. O těch budu muset taky přemýšlet :) )

Jestli chcete taky vybírat, nakoukněte do nového katalogu Hero Arts. Už je k dispozici na jejich stránkách. Anebo nakupujte rovnou u Aktijky (ta nová razítka najdete nejrychleji asi v sekci Novinky).

Krásný zbytek Vánoc! :)

čtvrtek 13. prosince 2012

Vánoce v Silhouette Online Store


 


Všude se objevují různé předvánoční akce a ani v Silhouette Online Store nedělají vyjímku :)
Momentálě jsou aktuální dvě nabídky:
  • Zde najdete slevu 25 % na obrázky týkající se Vánoc - obrázky, dárkové tašky a krabičky, anglické nápisy, vločky, rámečky, přáníčka, mašle a spousty dalších věcí. Je jich tam přes 2700, takže je opravdu z čeho vybírat :)  

  • A tady by se měl každý den až do Vánoc objevovat jeden obrázek, který si ten den můžete stáhnout zdarma. Dnes je to anglický nápis...

Přeju příjemné nakupování i těšení se na další obrázky zdarma  :)

pondělí 10. prosince 2012

Soutěž s Davonou

Davona vyhásila už hoooodně dávno soutěž (takže už si opravdu nepamatuju, kdy to bylo :) ). Úkolem bylo vytvořit přání, visačku nebo ATC a tuto věc jim poslat ještě společně s postupem, jak vznikala. Dlouho jsem přemýšlela, jestli se zúčastnit a nakonec jsem to díky Aktijčinu postrčení udělala :) Jako obvykle to bylo na poslední chvíli, ale stihla jsem to :)


Vyhlášení vítězů proběhlo v letošním posledním čísle časopisu Scrapování. Nebyla jsem sice na stupni vítězů, ale i za páté místo jsem byla moooc ráda :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...