pátek 10. února 2012

Dvě motýlková

Na prvním motýlkovém přání jsem s radostí použila krásné motýlkové razítko, na jehož použití už jsem se těšila týdny :) Konečně se dočkalo :) Embosování mám moc ráda. Líbí se mi ten efekt, který vytváří. A hnědá barva je z těch, které u mě vedou. No a oživení bílými perličkami a stuhou a bylo hotovo.




Druhé motýlkové přání vzniklo jako lift v rámci soutěže, kterou vyhlásil nový časopis Scrapování . Lift je vlastně tvoření přáníčka podle předlohy - podle nějakého jiného přáníčka. Není to jeho přesné "okopírování", ale využití nějakých prvků z něj. Nejčastěji asi kompozice. A tak tomu bylo i v případě této soutěže. Dodržet danou kompozici. Ostatní už je na autorovi. Toto je zadané přání určené k "liftnutí":


Modrá je další z mých oblíbených barev, tak proč ji taky nepoužít. Obrázek motýlka už čekal delší dobu na své využití stejně jako motýlkové razítko použité u předchozího přání. Kytičky mi opět velice rád pomohl vyřezat Petřík na Big Shotu :) Nařasená stuha - můj oblíbený prvek, který se mi zde velmi hodil :) Dozdobení kamínky a bílou gelovkou a další přání je na světě.


2 komentáře:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...