neděle 26. srpna 2012

Můj první fotografický workshop - část 2.

O prvním dni workshopu jsem psala minule. To byla ale jen polovina workshopu. Druhý den nás čekaly další tři hodiny nejen focení a to v Uměleckoprůmyslovém muzeu.
V první části proběhlo hodnocení fotografií z předchozího dne. Měli jsme vybrat podle nás ty nej kousky a přinést je na flashce. Fotky jsme si pak prohlíželi, komentovali, hodnotili...no prostě říkali jsme si, co se nám povedlo a co zase ne, co mělo být jinak a jak, s čím jsme měli problémy a co bychom příště udělali jinak...samozřejmě líp :))
Ve druhé části jsme pak měli možnost fotit v celé přístupné části Uměleckoprůmyslového muzea včetně všech výstav, které se tam zrovna konaly.










Na závěr se s vámi musím ještě podělit o jednu radost :) Když jsem před chvíli hledala nějaké informace k proběhlému workshopu, objevila jsem na jejich stránkách svoji fotografii, která byla vybraná z několika desítek fotografii z workshopu. No nepotěší to? :)
Pár dalších fotografií, které vznikly na workshopu, můžete najít ještě tady
Hezký večer!

7 komentářů:

  1. Pettie, krásné fotky, chtěla jsem se zeptat kde takové workshopy hledáš, můj manžel je amatérský fotograf a ráda bych mu něco podobného sehnala. Děkuji předem za info. Martina (MAPO)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky :)
    Bohužel ale vůbec neporadím :(
    Tento workshop jsem našla jen náhodou. Jinak jsem se dívala všemožně na netu, ale víceméně náhodně. Narazila jsem na hodně pořadatelů workshopů, všecko ale dost drahý a hlavně neověřený. Ale jestli se chceš podívat po nějaké profláklejší :) tak je to asi IDIF. Je to hodně známý a netu by se určitě daly najít i nějaký reference. Bohužel cena tomu zas odpovídá. Ale když jde o dárek, tak se to řeší trochu míň :) tak třeba tam najdeš nějakej vyhovující workshop nebo kurz. A pokud by ho třeba zajímaly zvířata, tak mě osobně zaujalo i toto: http://www.zoobrno.cz/cs/akce-v-roce-2012/kveten/canon-zoom-2012.html ...letos už to proběhlo, ale třeba příští rok. Bývá to i v Praze a Zlíně. Hledej pak "CANON ZOOM" :)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji, IDIF je dobrý, samé zajímavé věci, tam určitě vyberu. A CANON ZOOM mám uložen taky, ještě jednou díky. Martina

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji k takovým pěkným fotkám! Taky bych se měla naučit pořádně fotit... láká mne to :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jedním slovem paráda.Focení je věc, která člověka chytne a nebo nechá totálně chladným. Já jsem ten první případ :-) A ty jak koukám taky.

    OdpovědětVymazat
  6. Moc děkuju :)
    Jj, focení je skvělá věc! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsi šikovná a takový workshop by mě lákal taky. Pěkné fotky!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...