neděle 12. srpna 2012

Můj první fotografický workshop

Už dávno pradávno jsem se dívala po fotografických workshopech. Až nedávno se mi konečně poštěstilo jednoho se zúčastnit.
Narazila jsem na něj náhodou, když jsem po návštěvě výstavy hledala na stránkách muzea informace, které bych si o výstavě dala do smashe. Workshop se jmenoval Fotografujeme architekturu a design, což mi dost vyhovovalo. Probíhal v pátek a v sobotu, každý den 3 hodiny. Stál 290 Kč a to je cena podle mě úžasná :)
První den probíhalo fotografování v Jurkovičově vile, která je po rekonstrukci a od loňska je přístupná veřejnosti. Samotnému fotografování předcházela prohlídka s výkladem, takže byl čas vilu si v klidu prohlédnout a něco se o ní dozvědět. A po krátkém seznámení s lektorkou, ostatními účastníky kurzu a jejich fotoaparáty se už jen fotilo. Dostali jsme tři úkoly a možnost fotit kdekoli v interiéru i exteriéru. Lektorka se nám věnovala individuálně podle potřeby a každému ochotně radila. Doma jsme pak měli ke každému úkolu vybrat 5 nejpovedenějších fotografií a další den přinést k prezentaci. Musím se přiznat, že úkolům jsem se až tak moc nevěnovala. Focení jsem si ovšem užila na 100 procent :)








 


 



A o druhém dni workshopu zase příště :)

2 komentáře:

  1. Pááááni, fotografický workshop, to je paráda! A ta cena, to tedy zírám, já měla doteď pocit, že to začíná tak na cenách o řád vyšších. Fotky se ti povedly, moje nejoblíbenější je druhá a třetí.
    Už se těším na zprávu z druhého dne workshopu.

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji, krásné fotky. Péťo, chtěla jsem Ti popřát k Tvému svátku jen vše nejlepší, ale nemám jak jinak než sem :-)). Užij si to :-) H.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...