čtvrtek 18. července 2013

Dárek pro paní učitelky

Zítra jde Petík naposledy v tomto školním roce do školky, a proto jsme spolu připravili pro paní učitelky malý dáreček. Moc se mi líbil nápad s magnetickou záložkou, se kterým přišla na blogu HuráPapíru Jíťa.

Jako hlavní motiv jsme vybrali kytky ze sady razítek a vyřezávacích šablon "Floral" od Sizzix a Hero Arts. Modrým a červeným distress inkoustem jsme natiskli šest větších kytek, oranžovým odstínem šest menších a všechny jsme vyřezali na Big Shotu. Z bílé dvanáctipalcové čtvrtky jsem uřízla tři centimetry široké pruhy a v polovině přehla. Světle zeleným distress inkoustem jsme na celé pruhy natiskli ornamenty razítkem Crafty Individuals (CI-182). Na pruhy jsme nalepili velké kytky a na ně pomocí 3D čtverečků menší kytky. Nakonec jsem na vnitřní stranu záložek nalepila proti sobě magnetické samolepicí obdélníky.

Záložky byly vcelku rychle hotové a máme z nich oba radost, tak snad z nich budou mít radost i paní učitelky :) A Jítě ještě jednou moc děkuju za inspiraci :)




Krásný víkend! :)


3 komentáře:

  1. Jsou nádherný! Co na ně vůbec učitelky, když je viděly?

    OdpovědětVymazat
  2. Díky oběma :)

    Obě se tvářily spokojeně :) A překvapeně, že prý se v září přece zas uvidíme :) Ale když ony jsou fakt super a zaslouží si aspoň malou pozornost.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...