úterý 28. února 2012

Projekt 2012 - únor

O scrapovém Projektu 2012 jsem se tady už jednou zmiňovala. V lednu se mi podařilo splnit projekt 1, challenge a diktát. Tento měsíc se mi do stránek opět nijak zvlášť nechtělo a věnovala jsem se radši přáním. Ale končící termíny mě nakoply, a tak se mi včera v noci povedlo dokončit únorovou challenge a před chvílí ještě únorový projekt 2 .
V challenge se měly splnit podmínky černobílá fotka nebo fotka v barvě sépie, něco kovového, kytička, krajka nebo alespoň stužka, barvy hnědá + modrá nebo zelená nebo růžová. U mě to vyhrála moje oblíbená modrá :) Vzorem mi byla stránka Lynn Ghahary.


Projekt 2 byl vlastně sketch podle této předlohy:


Využila jsem svou "zimní sadu" papírů a samolepek, ale výsledek mě netěší tak, jak jsem si představovala. Ovšem už nevím, co s tím... Nevíte? :)


A jestli máte chuť, do Projektu 2012 se můžete klidně kdykoli přidat :)

4 komentáře:

  1. Obě stránky máš takové krásně čisté, ničím nerušené, povedlo se... A můžu se zeptat - ty vločky (bordura vlevo i ten shluk vpravo nahoře), to je nějaká vyřezávací šablona?

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju :)
    Milko, ty vločky (i sněhulák a písmena) jsou samolepky z této sady: http://www.scrapbook.com/articles/doc/44317/261.html

    OdpovědětVymazat
  3. Zatraceně... A já si z té sady kupovala jen jednotlivé papíry... :D Ale děkuju. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to naštve. Ale papíry jsou taky moc hezký, že? :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...