pondělí 16. dubna 2012

Projekt 365 - 6. až 8. týden

Fotím pořád, i když jsem sem fotky už dlouho nedala. Ale chtěla bych fotit ještě víc. Přecejenom potřebuju "trénovat". Občas se mi stalo, že jsem nevyfotila ani jednu fotku denně, i když jsem si to slíbila. Ale já to nezabalím! :) Tady opět pár fotek na ukázku :)










4 komentáře:

  1. Můžu se zeptat, co máš za foťák? Já už jsem měla tolikrát snahu se naučit pořádně fotit, různé manuály, návody... Ale ten výsledek! Třeba nad fotkami z dovolené se tu teď každodenně rozčiluju - DĚS...

    OdpovědětVymazat
  2. Mám Olympus E-330.
    O snaze naučit se fotit mi ani nemluv :/ Myslím, že foťák mám dost dobrej na to, abych měla lepší fotky. Ale někde to prostě hapruje. Z teorie něco málo vím, ale taky vím, že to pořád není dost. Jen tak čtení knížek o focení mi teď nějak nepomáhá, tak jsem se rozhodla donutit se víc fotit a doufám, že se aspoň o kousek posunu.
    Když se ale dívám na tvoje fotky, nepřijdou mi vůbec špatný. Občas by mohly být sytější barvy, ale s tím taky bojuju, takže sama nevím, jak bych toho docílila :/ Jediný, jak si umím pomoct, je pak úprava v PC. A to se mi moc nezamlouvá. Ale jinak nevím, co se ti na tvých fotkách nezdá :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pettie, máš krásné fotky. A to, že se chceš zlepšovat je: 1/ správné, 2/ jediná možná cesta pro člověka, který nechce ustrnout na jednom místě a hledá, učí se a tím roste, 3/ cílevědomost jako bezvadná vlastnost.
    A myslím, že teorie + praxe je jediná cesta. Přečíst -> vyzkoušet a to ty víš :o) Zas tak moc bych špatné fotky neřešila, pochybuju že nějaké máš :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Limetko, moc nepřeháněj ;) :) Ale jsi hodná :) Tvoje slova úplně hladí :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...