pátek 27. července 2012

Modrá vlna a další ...

Po jedněch přáních "na zakázku" přišla další "zakázka" :) Mám velkou radost, protože přání se líbila a požadavek na další přání je mi důkazem :)
Ta další měla být do modra. Jedno velké s motýlem...



...a jedno malé s kytičkami...(udělala jsem dvě, ať je výběr :) )...





Jinak už si dva měsíce úspěšně píšu SMASH - takový můj deník, kam si píšu hlavně o příjemných věcech :) Výlety, procházky, akce, scrapové počiny :) , grilovačky, oslavy, ... Přidávám fotky, informace, fakta :) , vstupenky, účtenky... A protože mě to hodně baví, rozhodla jsem se příště použít lepší SMASH než obyčejný blok, co mám teď. S pevnějšími listy, kartičkami na texty, obrázky atd. Už se na tom pracuje :) Zatím vše ukládám do krabice a hned jak dopíšu aktuální, začnu psát do nového - lepšího SMASHe :)
(Pokud vám pojem SMASH nic neříká, nakoukněte třeba sem.)


Co se týká focení, můj plánovaný projekt 365 jaksi nedopadl. Pro tento rok jsem upřednostnila scrap. Všechno prostě nestíhám :) Ale fotím pořád, i když ne denně, jak jsem měla v plánu. A jestli se zítra zadaří, zúčastním se svého prvního fotografického workshopu. Už se těším, i když se zároveň i bojím :))

Hezký víkend!

4 komentáře:

  1. Smash je báječná věc, dcera si už píše třetí toto léto a to je chuděra porát doma, páč je nemocná. Teším jestli nám pak ten svůj ukážeš.
    Jinak přáníčka jsou moc povedená.
    Nevím proč, ale ze svého blogu nemůžu přispívat komentáři sem k tobě.

    OdpovědětVymazat
  2. Jestli se mi povede nějaká stránka, která bude ke koukání, tak ráda ukážu :) Zatím to jsou ubohý pokusy, bohužel. Ale pro moji potřebu stačí a jsu spokojená, i když to není umělecký dílo :))
    S tím přispíváním jsou občas problémy. Zkusím zapátrat, jestli by s tím šlo něco udělat. Díky za upozornění!

    OdpovědětVymazat
  3. ta modrá vlna je nádherná! Krásná práce:-)
    Ajka

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...