pátek 1. února 2013

30 days of lists - únor 2013 - den první až třetí

Letošní zima je obzvláť výživná a po tom, co jsem 4 roky nebyla nemocná, jsem tuto zimu měla už dvoje antibiotika a už zas se o mě něco pokouší :/ Včera jsem proto brzo zalezla do postele, ale teď jsem tu aspoň se třemi plánovanými seznamy.
Seznamy jsem povětšinou okoukala v různých galeriích, vybrala, co se mi líbilo, případně upravila. Nic moc originality v tom teda není, ale na druhou stranu jsou to sezamy ověřené ;) :)

1. Nejstatečnější věci, které jsem udělala.
Z osobního života, z života rodinného, ohledně kariéry, koníčků, nějaký zážitek....

2. Co jsem dokončila tento týden (den, měsíc, rok...) 
Plánované i neplánované věci, záležitosti dlouho odkládané i nárazové... Doma, v práci, s dětma, s manželem :))) ...

3. (Malé) radosti mého života.
Co nás těší nebo jen někdy potěšilo, co nám zvedá náladu a dělá radost :)

Dnes jen stručně a teď jsu opět zalehnout.

Krásný den, prima "seznamování" a hlavně buďtě zdraví! :)

2 komentáře:

  1. Obdivuju tvoje plány a ještě víc schopnost je dodržovat. Já jsem v září začala svůj Project Life, jenže mi to vydrželo než přišly D a to už pak není o čem psát natož chuť ze sebe dolovat nějaký pozitivní dojem z uplynulého dne. A sotva začnu znovu, je to zpátky, takže jsem zatím nepokročila nikam. Možná by to byla dobrá terapie myslet záměrně pozitivně :o) Takže přeji štěstí a možná se cíleně přidám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Limetko, díky moc za takovýto "nakopávací" komentář :) Ode dneška mám jiný léky a už je to znát...hurá! :) Takže jsem rychle dohnala první tři seznamy a teď zkusím držet krok :)

      Myslet záměrně pozitivně je určitě dobrá terapie, ale taky pořádně náročná. Já to moc neumím :/ Respektive jo, ale musím na to děsně myslet a připomínat si to. A taky se to snažím napsat, to mi pomáhá.

      Držím pěsti, ať se daří! :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...