úterý 16. dubna 2013

Scrap-setkání v Lukách nad Jihlavou - jaro 2013

V březnu (přesněji 22.-24.3.2013) se v Lukách nad Jihlavou konalo další setkání scrapbookových nadšenců. Vlastně nadšenkyň :)
V pátek se seznamovalo, povídalo, prohlížely se alba a další výtvory :) , nakupovalo se, dělaly se pokusy s Ranger pánvičkou a do noci se pak tvořilo.
V sobotu se po skupinách, které se během dne řádně promíchaly, prováděly různé techniky. Kiarka měla na starosti vybarvování pomocí Copiců, Aktijka zdobení desek na blok akrylovými barvami, Pona vybarvování Magnolia razítek distress inkousty, Píďa vytváření pozadí přebarvováním hlavního motivu a já vytváření pozadí pomocí distress inkoustů. To byl vlastně program na celý den až do večeře.
A protože jsem si moc chtěla vyzkoušet všechno, na co jsem přes den neměla čas, ujala se mě hned po večeři nejdřív Píďa a pomohla mi vytvořit visačku....



Pona nás pak ještě učila vybarvovat distresskami. Vybarvovala jsem pak do noci a pokračovala ráno. Chytlo mě to tak, že dál vybarvuju i doma. Je to skvělý relax, když už nemám chuť a náladu ani na scrapování. Toto je můj první nedokonalý pokus, se kterým jsem ale i tak spokojená (čekala jsem ho o dost horší :)) ).



Desky na blok s Aktijkou jsem stihla v průběhu soboty (alespoň jeden kousek).



Jediné, co mi tedy na srazu uniklo, bylo Kiarčino vybarvování Copicy, které máme slíbeno někdy v Brně.
Sraz byl skvělý a už se moc těším na další! Děkuju všem, kdo tam byli (byly :) ) ... za fajn atmosféru a za celý úžasný víkend :)

Podrobnější popis najdete u Aktijky na blogu a další fotky tady a tady.


3 komentáře:

  1. Díky za návrat do těch skvělých dní :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé a já ty tvoje výtvory pořádně vidím až teď :-) Jsou super!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Je super, že i VY lektorky jste si našly chvilku na tvoření. Je skoro květen a já pořád čerpám ze srazíku.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...